|
| Bugy K.Wolf şiirleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Bugy K.Wolf şiirleri Çarş. Kas. 05, 2008 1:25 pm | |
| ACIDI ANNE Anne acıdı... Hani koruyordun ya, acısa da Öpüyordun, Geçmiyor anne... Ben başımı çarptıkça bir yerlere Kızardın oralara, canımı yaktı diye, Kalbimi çarptım, kanıyor... Hani koruyacaktın anne, Olmuyor, acıdı Kim öpse geçmiyor... Kaldırım başında sevdiğim kedi ısırsa Ağlıyorum diye öper miydi sonra? Saatler geçiyor anne, kan kaybım büyük Kalbimi çarptım çok dikkatsiz Vakitsiz bitiyor anne, Acıdı, o kadar sade....
DURDUR, GİDİYORUM Acıdı anne, biliyorsun... Her düştüğümde "ah" demene de Alıştım... Çocuklar kanıyor da, Büyümüşüm anne, Yürümeyi öğrendim, emekledikten sonra, Bilmiyorum nasıl izin verirler çocuklarının Günün biri çekip gideceğini bile bile Yürümesine... Anne bırak artık, gidiyorum Sendin yere çömelip Koltuktan koşarak Yanına gelmemi bekleyen... Biri korkuttuğunda, kaçmamı öğreten... Acıdı anne, durdukça yaşlanıyor, Bırak artık anne de, uzaklar avutsun... Gidiyorum, bir şey desene, Kal desen kalmam, biliyorsun En azından içim rahat olsun, dur desene... Anne, sarılmadılar bana senin gibi, Sen zaten varsın, Başkasında aradığımdan değil, canım yandığından Kollarım dizlerimi çekmiş göğsüme Bastırıyor çığlık gibi, ama acıdı bir kere Bırak da gideyim, Ama en azından bir şey de, Canımı yakmadılar, bir kazaydı... Ben atladım trafiğin içine, Emeklemekten yeni terfi... Anne, beni çağırdılar, acısız değil, uzak sadece Bu veda değil, daha güzel veda ederim herkese Madem benim için, Bırak da gideyim anne, En azından gitme de...
Bugy K.Wolf
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugy K.Wolf şiirleri Çarş. Kas. 05, 2008 1:26 pm | |
| ALÇAKGÖNÜL Yorgunluktan değil pes edişim pek savaşmış değilim Pek istediğin söylenemez ümitli değilim Karamsarlığı aşkının belki en somut yanı Yorgunum ama senden değil seni hiç yaşamadım Bir çokları kollar arasında beklerken seni beni ve bizi Bir kaç kelimeydi beklediğim Hep o bir kaç kelime için yoruldum ben pişman değilim Yudumladığım da olsan, ya da dumanım Sesin kadar etkili değildin denize karşı düşlerken seni Öyle gariptir, düşlerken bile benim olmanı istemedim Her seferinde istediğinindin sadece konuşmanı bekledim Düşlerken yorulmadım seni elimde şarabım ya da ne denk gelirse... Bugy K.Wolf |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugy K.Wolf şiirleri Çarş. Kas. 05, 2008 1:26 pm | |
| KISA UYKUMDA Senden uzakta yaşlılığım Senden uzakta gereksiz bir uyanıştı Varmışçılığının ardından Yokluğunlu müzikler kulağımda Yokluğunlu bir uykuya yatıyorum Hep sen de olmaz Yıllarım hep sen oluyor... Kesintili uykumda Bir rüya oluyorsun... Her şey varmışçılığın gibi İlk defa bir şey istiyor gibi ben... Sana yanağımı uzatıyorum, Öpmeye yelteniyorsun... Öpemiyorsun çünkü, duracak kadar hızlı Bir kalp uyandırıyor beni... Sonrası, malum, yokluğun.. Bugy K.Wolf |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugy K.Wolf şiirleri Çarş. Kas. 05, 2008 1:31 pm | |
| SIRDI, SAKLADIM Gölgem o, kör değilim Çocuk kandırır gibi gülmeyin bana Öyle gülemiyorsunuz da O kadar saklı da değilsiniz... Sakladım, sırdı, İtiraflarım, dışa sızan kanım olsa İç kanaması durmayan bir acil hastası gibi Yarısı bile değildi içimdekilerin... İtiraflarım sadece bu kadar değil Kalanı sırdı, sakladım... Bugy K.Wolf
SUSKU Susuyorum, Yoksa unutmak için değil içmem... Bir yanıyor içim Onu söndürüyorum... Ama bir yanıyor ki içim Susuyorum Dayanıklılığımdan değil Suskunluğum... Bir tek, suçlusu yok bu işin Hani göz yumuyorum ya Yola çıkmadan da Kaybolacağımı biliyordum... Işığım olsa yolumu bulurum Işığımdan korkuyorum Yolum hep ayna Karanlığa sığınıyorum... Bugy K.Wolf |
| | | olric Praksist - Yazar
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 34 Nerden : bizans Puan : 179 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Bugy K.Wolf şiirleri Çarş. Kas. 05, 2008 10:52 pm | |
| | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bugy K.Wolf şiirleri Perş. Kas. 06, 2008 7:15 pm | |
| beğenmiş oLmanıza sevindim... |
| | | olric Praksist - Yazar
Mesaj Sayısı : 202 Yaş : 34 Nerden : bizans Puan : 179 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Bugy K.Wolf şiirleri Salı Kas. 11, 2008 10:17 am | |
| praksis'in 5. ve 6. sayılarında bu şairin şiirleri var.. hepsi de çok iyi.. | |
| | | | Bugy K.Wolf şiirleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |