Misafir Misafir
| Konu: --Oyunlar-- Çarş. Kas. 05, 2008 10:21 pm | |
| Salome Ankara Devlet Tiyatrosu Yazan: Oscar Wilde Yöneten: Müge Gürman Çeviren: Nureddin Sevin Dekor: Zeki Sarayoğlu Kostüm: Arzu Kaprol Müzik: Erkan Oğur Işık: Seyhun Ayaş Koreografi : Müge Gürman - Yıldız Çankaya Oynayanlar: Erol Kardeseci, Pelin Dikmenoğlu, Burçak Işımer, Durukan Ordu, Tolga Tekin, Volkan Ünal, Tolga Tecer, Buğra Koçtepe, Cüneyt Mete, Nusret Şenay, Ercan Eker... Gözlerin Ardındaki Çocuk Ankara Devlet Tiyatrosu Yazan: Nava Semel Yönetmen: Kemal Başar Türkçesi: Şirin Okyayuz Yener Dekor: Zeki Sarayoğlu Kostüm: Berna Cömert Orijinal müzik: Kemal Günüç Koreografi: Yener Turan Işık: Kazım Öztürk Oynayanlar: Fatma Öney, Tutku GülRomeo ve Juliet Van Devlet TiyatrosuYazan : William Shakespeare Çeviren : Özdemir Nutku Yöneten : Kemal Başar Yönetmen Yardımcıları: Mustafa Çolak, Bengi Oray, Cem Düzova Dekor Tasarımı : Murat Gülmez Giysi Tasarımı : Nalan Türkoğlu Işık Tasarımı : Seyhun Ayaş Hareket Düzeni: Paraskevas Terezakis
Rol Dağılımı: Caner Kadir Gezener, Ebru Aytürk, Esat Tanrıverdi, Özlem Başkaya, Uğur Çavuşoğlu, Özlem Gür, Mustafa Çolak, Hüseyin Baylan, Eren Oray, Özgür Öztürk, Mustafa Şen, Nazlı Uğurtaş, Nedim Salman
Hayatı Yaşamak Ankara Devlet TiyatrosuYazan: William Saroyan Yöneten: Kemal Başar Çeviren: Ece Eroğlu Dekor: Murat Gülmez Kostüm: Funda Çebi Işık: Seyhun Ayaş Oynayanlar: Aykut Ünal, Selçuk Özdoğan, Bilal Gürdere, Aslı Kılan, Yener Turan, Semih Bayraktar, Özcan Pala, Ahmet Türkoğlu, Mehmet Akay, Aydın Uysal, Leyla Gülener..Tatlı Kaçık Bursa Devlet TiyatrosuYazan: John Patrick Yöneten: Mustafa Kurt Çeviren: Ahmet Leventoğlu Dekor: Şirin Dağtekin Kostüm: Çevren Sarayoğlu Yön.Yrd.: Betül F: Gökçer Işık: Kazım Öztürk Oynayanlar: Feyha Çelenk, Betül F. Gökçer, Kemal Okur, İbrahim Şahin, Yusuf Emre Kılınç, E. Cihan BüyükışıkElele Anakara Devlet Tiyatrosu Yazan: Refik Erduran Yöneten: Murat Atak Dekor: Sertel Çetiner Kostüm: Sevgi Türkay Işık: Ersen Tunççekiç Müzik : Can Atilla Dans : İhsan Bengier Oynayanlar: Tomris Çetinel, Erdal Küçükkömürcü,Nihat Hakan Güney, Altan Gördüm, Haluk Cömert, Yavuz Sepetçi, İpek Çeken, Yunus Emre Bozdoğan, Elvin Beşikçioğlu, Tolga Tuncer, Murat ÇidamlıAmadeus İstanbul Devlet TiyatrosuYazan: Peter Shaffer Yöneten: Can Gürzap Çeviren: Nüvit Özdoğru Dekor Tasarımı: Ethem Özbora Kostüm Tasarımı: Serpil Tezcan Işık: Önder Arık Müzik: Gaye Çağlayan Koreografi: Yeşim Alıç
Oynayanlar: Celal Kadri Kınoğlu, Zafer Algöz, Meral Bilginer, Nışan Şirinyan, Mahmut Gökgöz, Payidar Tüfekçioğlu, Ali Ersin Yenar, Ali Düşenkalkar, Levent Güner... Böcek DotYazan: Tracy Letts Yöneten: Murat Daltaban Çeviren: Füsun Günersel Oyun Mekanı Tasarımı: Akın Nalça Kostüm Tasarımı: Duygu Türkekul Ses Tasarımı: Ömer Sarıgedik Işık: Kemal Yiğitcan Oynayanlar: Tülay Günal, Alper Kul, Serhat Kılıç, Gökçer Genç, Selen Uçer İkinci Caddenin Mahkumu Sivas Devlet Tiyatrosu Yazan: Neil Simon Yöneten: Camelia Hancu Çeviren: Cemil Büyükutku Dekor Tasarımı: Zeki Sarayoğlu Kostüm Tasarımı: Berna Yavuz Işık Tasarım: Kazım Öztürk Yönetmen Asistanları: Ulviye Bursa - Özkan Gezgin Müzik: Kemal Günüç Dans: Yener Turan Oynayanlar: Arif Yavuz, Banu Manioğlu Sipahi, Cevat Duman, Aylin Gürsoy, Menekşe Bendeş, Gülçin Çakır, Cebrail Esen, Ulaş Ersoy, Gülin Ersoy, Mehmet DemiralpUçurtmanın Kuyruğu Ankara Devlet Tiyatrosu Yazan: Savaş Dinçel Yönetmen: Hakan Çimenser Dekor: Sertel Çetiner Kostüm: Nalan Türkoğlu Müzik: Can Atilla Işık: Şükrü Kırımlıoğlu Oynayanlar: Olcay Klavuzlu, Mithat ErdemliJeanne d'arc'ın Öteki Ölümü Oyun AtölyesiYazan: Stefan Tsanev Yöneten: Kemal Aydoğan Sahne tasarımı: Bengi Günay - Gamze Kuş Işık Tasarımı: İrfan Varlı Müzik: Alper Maral Oynayanlar: Haluk Bilginer, Esra Kızıldoğan Uygur, Emre Karayel |
|