sonunda bitti tüyap..valla 5.miydi 6.mıyd ben de unuttum artık sayısını.. amaizmirle birleştirilirse sanırım 10 tüyap deneyimi yaşadık.bizim için artık klasikleşen, dergi veya belgeselimizi paylaşma, panellere katılma , ürünlerimizi yazarlarla/aydınlarla paylaşma gibi işler gayet verimli geçti bu yılda..Praksis hep boyundan büyük işlere kalkıştı bugüne kadar, gene öyle oldu.. büyük bir vurdumduymazlığın ve üretme kabızlığının yaşandığı bu zamanlarda bir belgesel üretmeye kalkmak zaten yeterince cesur bi işti. bitirdik ve şimdide dağıtıyoruz..tüyapta aldığımız tepkiler gerçekten inanılmaz boyutta ..işte bi tanesi: Selamlar.07/11/09 Cumartesi günü saat 14 gibi Genç Praksis Dergisi standınızı ziyaret etmiş ve "12" adlı belgeselinizden satın almıştım.Belgeselinizi izledim ve çok beğendiğimi belirtmek için yolluyorum bu mesajı size. Konu başlıklarının tasnifi, anlatımın etkileyiciliği, konukların katkıları ve en önemlisi, sarf ettiğiniz emeği ve gösterdiğiniz özeni çok takdir ettim. Elimdeki belgeselinizi tüm arkadaşlarıma izletmeye çalışacağım. Takipteyim. Yine görüşmek üzere. -Samet