|
| BEHÇET NECATİGİL | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
uykusuz Yazar
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 33 Nerden : iSTANBUL Puan : 0 Kayıt tarihi : 18/12/08
| Konu: BEHÇET NECATİGİL Perş. Ara. 25, 2008 6:53 pm | |
| BOŞUNA Yanımdan geçerken bir tuhaf baktı, Arzulu ve davetkardı mutlak. Bense neden sonra farkına vardım, Böyle işler bizden ne kadar uzak. Şimdi Ha başımı taşlara vurmuşum, Ha düşmüşüm geceyle sokaklara; Kimbilir ne zaman karşılaşırım, Hem tanıyacağım da şüpheli bir daha. BEHÇET NECATİGİL | |
| | | uykusuz Yazar
| Konu: Geri: BEHÇET NECATİGİL Perş. Ara. 25, 2008 6:54 pm | |
| DAĞLARDA ATEŞLER YANDIKÇA Oda karanlık Odadan dışarı çık Şehir karanlık Şehirden dışarı çık Korkma Yürü bir hayli yürü Gördün mü Dağlar başladı artık. Korkun dağılır rüzgarda Bekle biraz Dağlarda ateşler yandıkça Karanlıktan korkulmaz. Dağlar karanlık Dağlara yukarı çık Korkma Yürü bir hayli yürü Az daha yukarı çık Birbirinden uzakta Gördün mü Ateşler parladı artık. Şimdi dağlar kaldı yine ardında Odan yendi karanlığı, ölümü Dağlarda ateşler yandıkça Karanlıktan korkulmazmış, gördün mü? BEHÇET NECATİGİL | |
| | | uykusuz Yazar
| Konu: Geri: BEHÇET NECATİGİL Perş. Ara. 25, 2008 6:56 pm | |
| SENİ YAŞAMAK Seni her özlediğimde sevgilim, Gökyüzüne bakıyorum; Göğün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde bir tanem, Denizlere bakıyorum. Ufuğa bakınca mucizeni görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde bir tanem, Kuşlara bakıyorum. O kanatlardaki özgürlüğünü görüyorum çünkü. Ve aşkım, seni her özlediğimde, Adında isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yaşamak istiyorum, Seni her özlediğimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece BEHÇET NECATİGİL | |
| | | ASİL Yazar
| Konu: Geri: BEHÇET NECATİGİL C.tesi Ocak 31, 2009 8:36 pm | |
| ENGELLER
Sen benim engelimsin beyaza. Yaparım yıkılır, Saldıran sularda silinen Kumdan kuleler deniz kıyısında.
Sen benim düşmanımsın değişen, Her seferinde ismin başka. Ama hiç tadı yok yaşamanın Tam doğrulurken yeniden Tarlamı suların basmasa.
İnsanınla vur, hastalığınla yere ser, Sars beni paraca Her yıkılışımda kuvvetim artar Işıyan köşe er geç benim Sen benim geçidimsin beyaza.
BEHÇET NECATİGİL | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: BEHÇET NECATİGİL Salı Şub. 03, 2009 6:47 pm | |
| DOST !Dostumdu önceleri, Göznurunu kitaplara dökmek varken Avare gezerdi caddelerde. Dünya böyledir zaten, Kadın olmasın ara yerde.
Bir varmış, bir yokmuş aramızdaki dostluk. Kızına kıl kadar olsun göz koysaydım, Derdim, buydu korktuğu. Odama uğramaz oldu, semtimden geçmez; Oysa bir ben vardım içli dışlı olduğu.
|
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: BEHÇET NECATİGİL Salı Şub. 03, 2009 6:54 pm | |
| AKŞAM ŞİİRİ
Birden hatırlarsın, O da seni - - birden bazan: Nerde, ne yapar şimdi Parlar bir özlem anılar arasından.
Bu akşam ne garip sözcük Sanki ilk duydum, yadırgıyorum: Akşam. Bilmem bulur muyum Yollara baksam?
Söner yangın birazdan Yatışır özlem. Bir gün karşılaşırız Bir gün, bir yarım akşam.
| GENÇLİKÇokları ilk gençliğinde Hülyalı olur, sevdalı olur Ekmek elden, su gölden Evin parası cebinde Karun misali olur.
Kaç kişi çıkar o devirde Geçici dünyada insana Kalıcı değil ana baba Bunu derinden bilir de Takar dişini tırnağına.
Hey gençlik, gençlik, gençlik Avarelik günleri Ne tatlıdır o yok mu Duymamak yokluğunu Dünyada hiçbir şeyin.
Hey gençlik, gençlik, gençlik Kitaplarda bunalmış Bir gencin hüzünleri Elde yok, avuçta yok Mahrumiyet günleri.
|
|
| | | Misafir Misafir
| | | | | BEHÇET NECATİGİL | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |