PRAKSİS GENÇLİĞİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRAKSİSAnasayfaPRAKSİS TVLatest imagesGaleriAramaKayıt OlGiriş yap
En son konular
» MISIR'DA NELER OLDU?
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 10:41 pm tarafından olric

» 2010 YILININ EN İYİ 10 FİLMİ!!!
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 10:42 am tarafından olric

» ALSANJACK - Çisem ERKAYA
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 2:18 pm tarafından olric

» Iraklıları insan olarak görmüyordum
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 11:31 am tarafından olric

» RANDEVU İSTANBUL FİLM FESTİVALİ..
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimePtsi Ara. 20, 2010 11:03 am tarafından olric

» İnsan Hakları Belgesellerinde Rachel...
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimeÇarş. Ara. 15, 2010 11:23 am tarafından olric

» ALAVARA
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimePtsi Ara. 13, 2010 10:48 am tarafından yoldaş

» NEFRET SUÇLARINA KARŞI BULUŞUYORUZ...
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimePtsi Ara. 13, 2010 10:30 am tarafından yoldaş

» rockmanifesto - küçük iskender
Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 11:53 pm tarafından yoldaş

PRAKSİS HABER LİSTESİ
Click to join gencpraksisdergisi

Genç Praksis Dergisi haber listesine gitmek için tıklayın!

EMEK HABERLERİ

Boşlukta Sallanan Adam

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Boşlukta Sallanan Adam Empty
MesajKonu: Boşlukta Sallanan Adam   Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimePtsi Şub. 09, 2009 6:23 pm

Boşlukta Sallanan Adam Kitap200902030054589042us6

'Boşlukta Sallanan Adam'
Kitap, 'yaşasın düzen, disiplin' cümlesiyle son buldu. Özgürlüğüne sınır konulduğu zaman demek insan kendisini anlamlı buluyor. Hiçbir sınırı olmayan insanın dengesinde ister istemez bozulma gerçekleşiyor. Joseph bu bozulmayı yavaş yavaş yaşarken kendisinin boşlukta gezinmekten öte bir şey yapmadığını görür. Bir sebepten dolayı işinden ayrılır, evde o sebebin gerçekleşeceği an'ı beklemeye koyulur. Uzun bir bekleyiş olacaktır bu.

Her gün bir başka olumsuzluk bulur hayatında. Her gün biraz daha sallanır boşluğa. Sonunda başkalarının düzene koyacağı bir hayata adımını atar.
'Boşlukta Sallanan Adam' bir günlük. 15 aralık - 9 nisan 1942 tarihleri arasında yaşadıklarını kaleme almış Joseph. Okursanız, sizin de güzel vurgular yakalayacağınıza inanıyorum. Çünkü her insan ara ara hayatın boşluğunda sallandığını hissediyor.
Misafir
Misafir

Boşlukta Sallanan Adam Empty
MesajKonu: Geri: Boşlukta Sallanan Adam   Boşlukta Sallanan Adam Icon_minitimePtsi Şub. 09, 2009 6:30 pm

~ Aydın Hocamdan, yıLLar önce aLıp okuduğum iLk kitaptır kendisi...
Nede çok etkiLenmiştim zamanında...
Ahh be hocam... çok emeğiniz var üstüm(-üz)de...
Hakkını ödeyemeyeceğim sayıLı insanLardan birisiniz...

Boşlukta Sallanan Adam
1 sayfadaki 1 sayfası